Er du en dyktig restaurantsjef? [Norway]


 

Location

Norway, Oslo

Apply by

2023-06-02

I hjertet av urbane Oslo ønsker vi deg velkommen til en hyggelig opplevelse i vår restaurant Norda i 13.etasje på Clarion Hotel The Hub. Vi tilbyr lokale retter med inspirasjon og teknikker fra Amerika, kvalitetsråvarer fra lokale leverandører og kanskje den fineste utsikten over vår favorittby, Oslo. Med byens største takhage, GrowHub, har grønnsakene og urtene på tallerkenen din, når sesongen tillater det, kun reist noen få etasjer. Ureist mat, liker vi å kalle det. Nordas ambisjon er å skape en gjesteopplevelse med en topp matopplevelse, en krydret stemning, hele kvelden, ute og inne, midt i hjertet av Oslo og med en fantastisk vinliste.

Sammen med Norda finner du vår unike cocktailbar Calmeyers Hage. Baren er inspirert av Henrik Calmeyer som hadde en drøm om å anlegge en hage på Jernbanetorget på 1700-tallet. Vi har tatt Calmeyers drøm videre og realisert vår egen drøm om å skape byens beste bar med eksklusive drinker, unik stemning og en innbydende terrasse i sentrum av Oslo.


Norda søker RESTAURANT & BAR MANAGER

Hva skal du gjøre?

Stillingen har det overordnede ansvaret for restauranten og barens daglige virke, herunder ansvar for strategi, konsepter, gjesteopplevelser, økonomi og personal. Rollen inngår i hotellets ledergruppe.

Fokuset vil være på disse arbeidsområdene:

  • Nå Norda og Calmeyers Hage sine mål og forventninger
  • Personalansvar; motivere, bygge opp og lede dine medarbeidere
  • Sikre høy kvalitet og skape en uforglemmelig opplevelse for våre gjester
  • Utvikle og kvalitetssikre rutiner for daglig drift.
  • Sikre at Norda og Calmeyers Hage Bar driftes effektivt og ihht brand og respektive konsepter
  • Holde deg oppdatert på aktuelle restauranttrender i markedet (nasjonalt/internasjonalt)

Hvem ser vi etter?

Du har en god og spennende erfaring fra a la carte restaurantvirksomhet. Du er en hands-on leder med stor gjennomføringskraft. Dine medarbeidere sier at du evner å motivere, begeistre og inspirere dem til å yte det lille ekstra. Du har lidenskap for mat og drikke, er over gjennomsnittlig serviceinnstilt, løsningsorientert og trives i pulserende hverdager. Du er faglig dyktig og er opptatt av å levere høy kvalitet i alt du gjør. Du kjenner deg igjen i våre verdier som er energi, mot og begeistring.


Hvorfor skal du jobbe hos oss?

Som vår nye Restaurant & Bar Manager vil du få en helt unik mulighet til å lede utviklingen av en av Nordens mest spennende restaurant- og barkonsept. I tillegg har du et solid og mangfoldig team i ryggen med mennesker som har genuin passion for det de driver med.

Dette er en rolle for deg som liker å være både høyt og lavt og elsker at en dag aldri er lik en annen. Clarion Hotel The Hub har et mangfoldig, inspirerende og nyskapende arbeidsmiljø med dedikerte mennesker hvor vi kontinuerlig jobber med utvikling på ulike områder som for eks. ledelse, kommunikasjon og motivasjon. Du vil i denne rollen også få samarbeide med øvrig F&B ledelse på hotellet og sentralt. Som ansatt får du også ta del i våre Super Colleague fordeler med ekstra gode priser på hoteller, reiser og restauranter. Med over 200 hoteller i porteføljen til NCH finnes det gode karrieremuligheter videre.


Er du klar for å ta steget videre?

Merk at vi vurderer kandidater fortløpende, så ikke vent med å søke!

Søknadsfrist: 2. juni 2023
Tiltredelse: Etter avtale

Spørsmål vedrørende stillingen kan rettes til Food & Beverage Manager (ingen søknader på e-post): jan.dahdji@choice.no


Det er en grunn til at det er akkurat du som ønsker å jobbe i Nordic Choice Hotels. Du ser muligheter på våre 100 destinasjoner. Du tror du vil passe inn i vårt mangfold blant 13.000 ansatte. Du er spent på våre fantastiske hotellkjeder og du har energi, mot og begeistring så det holder. Vil du vite mer om oss? Vi gleder oss til å høre fra deg!


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال